2012. okt. 20.

~1.~ First, Outfit


Sziasztok!


…Nos az első lépés mindig a legnehezebb, így most azt sem tudom, hogy hol is kezdjem.. :)
Elsősorban néhány mondat magamról: Kittinek hívnak, 20 éves vagyok és Budapest mellett élek. Gyerekkoromban mindig is divattervező szerettem volna lenni, ez mára sem változott.  Tavaly sokat gondolkoztam, hogy hova jelentkezzek, majd teljes elhatározással belevágtam egy régi álmom megvalósításába, és elkezdtem idén egy divattervező szakra járni (ha esetleg nem jönne össze, legalább tudom, hogy megpróbáltam és sose fogok bánkódni emiatt. Bár alapból úgy állok hozzá, hogy elérem majd a célom úgyis!)
Már tizenéves korom óta nagyon fogékony vagyok a divatra, régebben is sok-sok ilyen témájú blogot olvastam. Mindig is szerettem volna egy sajátot, de tényleges elhatározásra soha nem jutottam, csak gondolati szinten élt bennem.  Most talán eljött a pillanat, és igyekszem majd a legjobb tudásom szerint írni immár a saját személyes blogom. Ráadásul a divatiskola mellett még aktuálisabbá is vált, hogy valóban elindítsak egy oldalt. Elég kialakult véleményem van mindenről, előbb-utóbb úgyis „megismertek” illetve átjön majd a személyiségem jobban. Szeretek írni, vásárolni (melyik lány nem!? :)), rajzolni, fényképezni, ruhákat tervezni és sok új ötlettel előállni - a kreatív dolgok mindig is közel álltak hozzám.
A blog tartalmáról nagyvonalakban annyit, hogy nem feltétlenül a divat lesz az elsődleges téma (de másodlagosnak se mondanám). Majd sok-sok outfit posztot fogtok látni, valamint mindig összegyűjtöm, hogy miket vettem mostanában, és ezt is megmutatom nektek.  Nem utolsó sorban az egyik kedvenc rovatomra (D.I.Y = Do it yourself) is van rengeteg ötletem. Persze nem csak ezekből fog állni az oldal, mivel ez egy személyes blog is, így néha a velem való történésekről is olvashattok. :)
Végezetül a bemutatkozó posztot összekötöm egy Outfit bejegyzéssel is, lentebb láthattok róla képeket. Ehhez egy minden lány ruhatárában fellelhető darabot választottam, a LBD-t, más néven: Little Black Dress-t. Ezt szinte akármilyen stílusban lehet viselni, olyan jól kombinálható. Íme egy lazább variáció:

(ha rákattintotok a képre, nagyobb méretben is meg tudjátok nézni)
Ruha: Bershka

Táska: Én csináltam:)

Karkötő: H&M

Gyűrű: H&M

Cipő: Converse
Következő bejegyzés a napokban várható, addig is kövessetek instagrammon: ’chocomanic’ felhasználónév alatt:)
Továbbá:
Tumblr:  http://chocomanic.tumblr.com

Facebook: https://www.facebook.com/Fashi0nSoul

                                                                                                                                                 K.


4 megjegyzés

Blogger Template Created by pipdig