2013. jan. 7.

~15.~ Haul


Sziasztok!

Tudom, már rég volt új bejegyzés, de elég sok dolgom volt mostanában. Viszont arra szakítottam időt, hogy elmenjek a leárazásokra… :) Karácsony előtt szerencsére sok hostess munka akad, így ha fizetéshez jutok, sajnos órák kérdése és lenullázom a pénztárcám(->story of my life).. –ez most is így történt. Két részletbe kerülnek fel a legújabb szerzemények, íme az első adag zsákmány:

Már rég óta szerettem volna ilyen kabátot, szerencsére sikerült is rátalálnom, méghozzá szuper áron. (New Yorker, 5990 Ft)


Imádom az ingeket, és a rózsaszínt is, szóval nem volt kérdés, hogy a szekrényemben fog landolni ez a felső. (Bershka, 2995 Ft)


Nem tudom, hogy kerül ez a nyári ruha Januárban a Bershkába, de azt hiszem ez a tökéletes fehér színű ruha nyárra, és már alig várom, hogy napbarnítottan felvehessem:) (Bershka, 4995 Ft)


Szintén nem tudom, hogy honnan szedtek elő hirtelen csomó rövidnadrágot tél közepén, de szerencsére ebből is megtaláltam a tökéleteset, bár nem gondoltam volna, hogy Januárban fogok ráakadni. A legtöbb farmer sortnak a nagyon csúnya koptatott színükkel van bajom, vagy épp a fazonjukkal, de ez minden szempontból megfelelő számomra. (Bershka, 4995 Ft)


Maxi szoknyából minden szín jöhet! (Bershka, 3995 Ft)


Élek-halok a cuki rózsaszín otthoni cuccokért, már egy egész gyűjteményen van belőlük -szivecskés, csipkés, pöttyös és rózsaszín párducos drabok is fellelhető a szekrényemben.  Szerelem volt első látásra ez a rövidnaci. (New Yorker, 1490 Ft)


Karácsony előtt vettem még ezt a fehér ruhát 5995 ft-ért, amit most leárazva is megtaláltok az üzletekben. Felvéve nagyon szép, azt mondták, hogy olyan vagyok benne, mint egy angyal. :-) (Bershka, 4995 Ft)


A fekete szín és a laza szabás jellemzi a ruhatáram nagy részét, erre a felsőre mindkettő igaz, és még hasonlóm sincs, szóval megvettem. (Bershka, 2995 Ft)


 ->FACEBOOK<-


Ti voltatok a leárazásokon? Miket sikerült beszereznetek? :)

K.

1 megjegyzés

  1. Szia! Esetleg, ha már meguntad a fehér Bershka ruhádat, én szívesen megvásárolnám tőled. Annak idején lemaradtam róla sajnos, és most nagy örömömre megtaláltam nálad. :)

    VálaszTörlés

Blogger Template Created by pipdig