2013. aug. 9.

~23.~ DIY karkötő ¤2

Sziasztok!

Már nagyon rég volt DIY(Do It Yourself) bejegyzés, így most emellett döntöttem:) Ismét egy karkötőt készítettem el, hiszen melyik lány ne szeretné az ékszereket!? :)
Nagyon egyszerűen és gyorsan el lehet készíteni, és az összköltsége nekem 275 Ft-ra jött ki!


Hozzávalók:
~sodort zsinór

~2 szalagvég
~2 karika
~kapocs


Ebből a sodort zsinórból én 25 cm-t vettem (75 Ft-ért), hogy bőven elég legyen. A Wesselényi utcánál lévő Röltex üzletben szereztem be, sok szép színű volt, de engem egyből ez a menta fogott meg.

1. lépés: A csuklónkhoz igazítva méretre vágjuk a zsinórt. Én amikor levágtam, eléggé elkezdett foszlani úgyhogy megpróbáltam leégetni a végét, de semmi változást nem észleltem, majd eszembe jutott, hogy átlátszó körömlakkal kenjem be ezeket a részeket. –jó ötlet volt, megszüntette a foszlást, így ezután már zökkenőmentesen tudtam folytatni az elkészítést.

2. lépés: A szalagvég közé helyezzük a zsinórt, majd kombináltfogóval rányomjuk.

3. lépés: Végül a szalagvégekhez hozzáillesztjük a karikát+kapcsot, és már készen is van a karkötő:)Nektek hogy tetszik? 5 perc alatt elkészíthető, különböző színekben/vastagságokban variálható, valamint hosszabb alappal nyakláncot is csinálhatunk mellé! :)

Már meg is van a helye!

->ASK.FM<-


Kitti

4 megjegyzés

 1. Szuper lett ez a karkötő, olyan egyszerűnek tűnik megcsinálni, de én olyan lusta tudok lenni, hogy elbindzsizzek ilyenekkel, pedig nagyon-nagyon jól néz ki, ügyes vagy :)!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen:-) Egyébként én is már rég óta terveztem megcsinálni, csak eléggé lusta voltam hozzá, pedig tényleg csak 5 perces elfoglaltságot jelent! még fogok is belőle készíteni pasztell színekben, úgy megtetszett a csuklómon:) &tényleg megéri a rá fordított időt/pénzt((:

   Törlés
 2. fú, nagyon jól néz ki!
  Emma xx
  http://iemmafashion.com/

  VálaszTörlés

Blogger Template Created by pipdig