2013. okt. 22.

~30.~ Beauty¤ Manhattan soft mat lipcream review

Sziasztok!

Már talán említettem, hogy mennyire közel állnak a szívemhez a beauty blogok, állandóan ezeket bújom(meg a kremmania.hu-t), ha van időm. Legtöbbször úgy vásárolok sminktermékeket, hogy előtte olvasok róluk teszteket/véleményeket. Általában ami megtetszik ilyenkor, addig nem nyugszom, amíg meg nem szerzem ezeket. Úgyhogy rengeteg smink halmozódik fel nálam, és úgy döntöttem, hogy néha írni foguk róluk.(gondolom nektek is hasznos lehet, én meg kiélem a make-up szenvedélyemet is:D)
Egyébként sok blogon hiányosnak találom ezeket a postokat, mert én nem csak arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk, hogy néz ki kívülről a termék lefotózva, de arra is, hogy milyen kipróbálva. Így én igyekszem átfogó bejegyzést nyújtani ezekről. 
Ma a Manhattan Soft mat lipcream terméket mutatom be, méghozzá 4 árnyalatban. Előző héten a Dm-ben a leértékelt részt nézegetve szereztem be belőle egyet (1199 helyett 800 Ft-ért. Kifutó termék, úgyhogy futás értük!), amit a megvásárlás után egyből ki is próbáltam a számon –ez azt eredményezte, hogy fordultam is vissza, és vettem belőle még 3 árnyalatot (mondtam én, hogy függő vagyok). 
~ Krémes állagú, könnyű a felvitele az applikátorral, majd néhány perc után mattra szárad és szinte nem is lehet érezni, hogy lenne valami a szánkon. Nem kenődik el - sokáig evés-ivás álló is maradt számomra, később egyenletesen kezdett kopni. A tartósság mellet kiemelhető még a pigmentáltsága, amelynek köszönhetően nagyon intenzív színt ad, viszont csak hidratált ajkakon mutat jól a matt finish miatt. Nagyon szép árnyalatok, és az illatuk is isteni. Véleményem szerint megéri az árát(és nem csak a leértékeltet)!


Árnyalatok(balról-jobbra): 53M, 95G, 45H, 56K

Kézfejemen kipróbálva(itt még nem száradtak teljesen mattra)

így néznek ki az árnyalatok a számon:
53M

95G

45H

56K


Nekem ezek most az aktuális kedvenceim, örülök, hogy rájuk találtamJOlvasnátok még ilyen témában bejegyzéseket?:)Kitti

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template Created by pipdig