2014. jún. 1.

~38.~ Lipstick holder ¤ Rúzstartó

Régebben a polcomon kallódtak össze-vissza a rúzsaim, egészen addig, amíg rá nem találtam erre a szuper rúzstartóra.  Ebay-ről rendeltem, mindössze körülbelül 1100 Ft-ért.  Teljes mértékben megéri az árát, kis helyet foglal, és nagyszerűen átlátom benne a rúzsokat, ráadásul még nagyon jól is mutat kitéve. Nem gagyi műanyag, teljesen átlagos, persze lehet kapni jobb minőségűt is, de számomra tökéletesen ellátja a funkcióját ez is. 4 soros, melyek lépcsőzetesen követik egymást a jobb átláthatóság kedvéért. Összesen 24 rúzs fér el benne, ami szerintem elég jó, viszont hozzám már úton van a következő, mert még mindig vannak, amiket nem tudok rendszerezni, ráadásul a számuk csak nőni fog:)

Ti hogyan tároljátok a rúzsaitokat? Ha esetleg kedvet kaptatok Ti is egy ilyen rendszerező darabhoz, INNEN tudjátok megrendelni->ASK.FM<-

Kitti

4 megjegyzés

 1. Hát ez nagyon megtetszett nekem! Felkerült a kívánságlistámra is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még akár díszítőeleme is lehet a rúzsokkal egy szobának, ráadásul teljesen pénztárcabarát áron beszerezhető:)

   Törlés
 2. Tetszik a poszt és a blod letisztultsága is :) Én speciel átlátszó befőttes üvegekben tárolom a sminkcuccaimat, de ez az ötlet sem elhanyagolható :)

  http://szepsegpotty.blogspot.sk/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm szépen:)) igen, a befőttes üvegekben való tárolás is teljesen praktikus, egyenlőre az ecseteim nekem is abban vannak:)

   Törlés

Blogger Template Created by pipdig