2014. szept. 6.

~45.~ Lipstick review ¤ Mac Flat out fabulous

A hideg beköszöntével előtérbe kerülnek a sötétebb színű rúzsok, szerintem ez a darab tökéletes a hűvös évszakok napjaira.
Tavaly ősszel jött ki a Retro Matte limitált rúzskollekció, melyből végül több is bekerült az állandó kínálatba (pl ez is). 
Egy sötétebb matt ciklámen-lilás árnyalatról van szó, ami hozza a szokásos Mac minőséget. A matt hatás miatt extra tartós, egész nap a helyén marad, ráadásul óriási plusz pont, hogy az új textúrának köszönhetően, szinte alig szárítja az ajkakat. 
Szeretem ezt a rúzst, viszont egy másik Retro matte családból származó rúzsom sokkal nagyobb kedvencem –majd arról is láthattok egy tesztet hamarosan. Egyébként véleményem szerint sötétebb hajú/bőrű lányokon jobban áll, mint mondjuk rajtam, akinek hófehér bőre és világos haja van. Élőben elég jégkirálynős a hatása, akárcsak az összes sötétebb rúzsnak –viszont szerintem őszre tényleg alap darabnak számít egy ilyesmi árnyalatú rúzs. 
Előző, szintén egy Mac rúzs tesztemet ITT olvashatják. Egymás mellett az eddig tesztelt 2 árnyalat a márkától (Candy yum yum, Flat out fabulous):

És végezetül:


Kitti

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template Created by pipdig