2015. júl. 2.

~75.~ My DW watch
Ritkán hordok ékszereket, viszont az óra viselés a mindennapjaim része. Nem szeretem elővenni a telefonomat és megnézni arról az időt, ha helyette 1 másodperc alatt leolvashatom azt a karórámra pillantva. Mivel fülbevaló és nyaklánc nagyon keveset van rajtam, helyette az ékszerek/kiegészítők terén az órára helyezem a hangsúlyt, amely egy stílusos kiegészítője lehet az outfitnek. A minimál darabok közel állnak a szívemhez, szóval nem volt kérdés számomra, hogy hol keressek magamnak egy minőségi karórát, naná, hogy a Daniel Wellington márkára esett a választásom. Letisztultság, egyszerűség és elegancia jellemzi az óráikat – odavagyok értük. Ráadásként vásárlás előtt azt is ki lehet választani, hogy arany illetve ezüst színnel legyen-e kombinálva az óra, de mivel én csak az ezüstöt szeretem, eztválasztottam, méghozzá egy lányosabb, köves számlappal. Hát nem gyönyörű?

15%-os kedvezményért használjátok a fashi0nsoul kódot, amely érvényes egészen a hónap végéig (2015.07.31-ig) :)

I am not used to wearing any jewellery, the only item I am keen on wearing on an everyday basis is a watch. I simply find it annoying to check the time on my phone all the time, and prefer my watch instead. As I am not really wearing any earrings or necklaces for that matter either, the watch is basically becoming the primary accessory to accompany my outfit and therefore is emphasised to fit well with it. As the minimal style watches are close to my heart, it was not really a question where to look for quality brand: Daniel Wellington watches offer the elegance, explicit and well-balanced minimal style that I am looking for. Their website offers a colour choice: gold and silver combinations, silver being my favourite with a more girly clock face decorated with tiny gems. Could it be any more beautiful?

To get 15% off use the code fashi0nsoul at the checkout! It’s valid from today until 31.07.15 :)


Kitti

3 megjegyzés

  1. Nagyon szép!:) Igazság szerint én pont fordítva vagyok. Ritka az ha az óra mellett döntök, inkább nyakláncok és karkötők. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) engem valahogy mindig zavarnak az ékszerek magamon - néha még gyűrűt hordok, vagy esetleg egy vékony visszafogott karkötőt :)

      Törlés

Blogger Template Created by pipdig