2015. szept. 12.

~84.~ TESZT ¤ Mac Please me matt rúzsTudjátok, hogy nagy rajongója vagyok a matt Mac rúzsoknak, ezért most az élénk színűek mellett egy hétköznapibbat is megmutatnék Nektek a gyűjteményemből. Sokszor van olyan nap, hogy nincsen kedvem egy feltűnő rúzshoz, és inkább valami egyszerűbbet választanék. Rá kellett jönnöm, hogy nagyon kevés halvány, hétköznapi rúzsom van, ezért egyik nap, amikor megjött a fizetésem, be is ugrottam a Mac-be pótolni ezt a hiányosságot. Olyan rúzst szerettem volna, ami egy kis színt ad a számnak, így a nude-okat most kizártam. A Please me fantázianevűre esett a választásom, amely egy gyönyörű visszafogott pasztell rózsaszín árnyalat, tökéletes a mindennapokra. A matt Mac rúzsokat már jellemeztem korábbi tesztekben, de a lényeg, hogy nagyon nagyon tartósak és szuper pigmentáltak, igazán minőségi termékek. A matt rúzsok hátránya viszont, hogy szárítják az ajkakat, de nekem ez árnyalat szerencsére alig. Összességében szerintem csodaszép színű, és örülök, hogy rátaláltam az én ,,mindennapi” rúzsomra :)

As you probably know by now, I am a big fan of matte Mac lipsticks, and this is why – besides the brighter colors- I would like to present a more casual piece from my collection. It often occurs to me that I do not really feel like wearing a flashy lipstick and would rather choose something more simple. I had to realize that I possess very few pale everyday lipsticks, so the other day after collecting my salary I dropped by the MAC store to buy one. I preferred one that helps color my lips so I excluded nudes this time. I chose the piece called “Please me” because of it’s pastel pink shade, perfect for everyday use. I already wrote reports on MAC lipsticks earlier, but the main point to emphasize is that they are really really endurable and long lasting products, plus also super pigmented, i.e. real quality items. The disadvantage of matte lipsticks however, is that they tend to cause dry lips, although this shade did not have such effects on me at all. So all together I believe this piece has a beautiful color, and I am really happy to have found my lipstick for everyday use. :)
 Az eddig tesztelt Mac árnyalatok: Flat outfabulous, Plese me, Candy yum-yum


Kitti

3 megjegyzés

 1. Szia!
  Megkérdezhetem, hogy hová jársz fodrászhoz? Annyira jó a hajad:))
  Köszi,
  Zsu

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Zsu! Anyukám fodrász, de vidéken dolgozik. Vagy ha esetleg nem a szín, hanem a hullámok miatt kérdezed, azt én csináltam :)

   Törlés
 2. Nagyon tetszik a sminked, és az a rúzs is szupernek tűnik!

  VálaszTörlés

Blogger Template Created by pipdig