2015. szept. 26.

~86.~ MAC sminkoktatáson jártam

Ti tudtátok, hogy a Mac üzletekben lehetőség van egy másfél órás sminkoktatásra menni?  Én nem olyan régen tudtam meg, és ami a legjobb hír benne, hogy a sminkoktatás teljes összege levásárolható.  Tegnap alkalmam nyílt kipróbálni ezt, ahol is Halász Alex profi sminkes segítségével fejleszthettem a sminktudásomat. Alex először feltett néhány kérdést, hogy felmérje az igényeimet, hogy van-e esetleg olyan dolog, amit szívesen megtanulnék. Mivel én a natúr sminkeket szeretem a legjobban, ezért erre éleződött ki az üzletben töltött idő, valamint a visszafogott hétköznapi sminket egy erős rúzzsal utána estivé varázsoltuk. Ami még külön nagyon tetszett, hogy úgy működik az egész, hogy a sminkes készíti el az arcom egyik felén a make up-ot, miközben magyarázza lépésről-lépésre, hogy mit hogyan kell csinálni. Ezután a kezembe adja az irányítást és az arcom másik felén én próbálkozom a sminkemmel – szerintem ez így nagyon szuper, mert tényleg tudok tanulni és ő pedig segít folyamatosan, hogy miben javítsak. A végeredmény nekem nagyon tetszett, szuperül éreztem magamat a sminkoktatás alatt, és valóban sok hasznos információval gazdagodtam. Az arcomra ezeket a termékeket használtuk:
Utána a rúzsozást 3 termék segítségével csináltuk. Először a Prep+Prime Lip terméket használtuk amely: ,, Szép egyenletes alapot ad a rúzs felvitele előtt. Használatával hosszan tartó színhatás érhető el. Feltölti az ajkak vékony barázdáit.”. Utána a rúzzsal megegyező színű ajakkontúr ceruzával körberajzoltuk, illetve feltöltöttük a számat, hogy megkönnyítsük a rúzs felvitelét és szebb legyen a határvonal. Egy szuper divatos őszi színt választottam, egy matt bordós Diva névre hallgatót – imádtam, tökéletes a hideg őszi/téli hónapokra.
A smink befejezése után Alex megrajzolta egy előre nyomtatott lapra a sminkemet, alá pedig felírta, hogy hova milyen termékeket használtuk mely árnyalatban. Ez is nagyon hasznos, mivel több dolgot szeretnék majd még megvenni azok közül amiket használtuk, és így biztosan nem fogom elfelejteni őket. 

Már a bejegyzés elején említettem, hogy a sminkoktatás teljes összege levásárolható, így a végén jött a válogatás(és a bőség zavara), hogy mit is vigyek magammal. A sminkemben használt alapozót választottam 2 rúzzsal és egy körömlakkal egybekötve. A bordó rúzst miután felkentük a számra szintén nem tudtam ott hagyni, tényleg szuper árnyalat a hidegebb időkre.
Rózsaszín rúzs: Steady Going, Körömlakk: Erogenous, Alapozó: Studio fix fluid, Bordó rúzs: Diva

Összességében nagyon ajánlom Nektek a MAC-nek ezt a szolgáltatását, valamint ajándékba is szuper lehet, ha befizettek valakit. :)
Kitti

4 megjegyzés

 1. Szép smink, de főleg ez a rúzs tetszett meg! Nagyon dögös!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Evelin! Igen, a rúzs nálam is nagy szerelem *.*

   Törlés
 2. Nagyon szép ez a smink, és szuper dolgokat vettél az árán! :) Ezt bármikor igénybe lehet venni amúgy? Esetleg olyat meg tudnál írni, hogy pontosan mennyibe kerül? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen :) Igen, bármikor igénybe lehet venni, csak be kell jelentkezni egy időpontra. Az ára viszonylag húzós, viszont már jóval barátibbnak tűnik így, hogy levásárolható az összeg (25 ezer ft). Mostanában alig vettem sminkeket, tehát megérett már egy bevásárlás a spórolás után - és egyre inkább úgy vagyok vele, hogy egyszer költök pl egy ilyenre, ahelyett, hogy sokszor kevesebbet kiadnék. Tényleg szerintem nagyon hasznos volt ez a másfél óra :)

   Törlés

Blogger Template Created by pipdig