2015. okt. 11.

~88.~ Haul

 Lezajlottak a Galmour-napok, volt egy elég rossz tapasztalatom, amit már megírtam Nektek a facebook oldalamon(itt), de azt leszámítva vásároltam én is és spóroltam is sokat a kedvezményes kuponokkal. Glamour-napokon kizárólag listával indulok el otthonról konkrét, már kinézett darabokért, mert azt hiszem nincsen türelmem a 40 perces sorban állásokhoz a próbafülkékhez. Végre megjött a fizetésem, szóval belevetettem magam a kedvezményes vásárlásba. Általában első nap délelőtt le is tudom az én körömet ilyenkor, utána pedig hátradőlök és élvezem otthon, hogy elkerülhetem ilyenkor a plázákat. Mindössze 3 kupont használtam fel (C&A , F&F, F&F home), ezeket sikerült beszereznem:
 Sajnos a Butlershez, csak 5000 Ft vásárlás felett volt érvényes a kupon, de azért vettem 2 szépséges cuki bögrét.

 Az F&F Home részlegét imádom, ezt a csodaszép hímzéssel díszített ágyneműhuzatot vettem. Számomra abszolút luxus és minőségi hatást kelt. Egy kastélyban is el tudom képzelni, bár sajnos én nem abban lakom :D

 Egy pihe-puha krémszínű ágytakarót is vettem, nem bírok általában ezeknek ellenállni..

 Ez a gyönyörűséges fehérnemű szerintem már-már egy Victoria’s Secret darabbal vetekszik.


 Ezt a 2 ruhadarabot imádni fogom. Általában egyszínű basic ruhákban járok, ezeket rákapva szuper lesz az összkép és akár bőrkabátra is rá tudom venni őket.


Végezetül az aktuális kedvenc órámat is szeretném megmutatni Nektek, bár ezt már kb. 2 hete hozta a postás. Már rég óta vágytam egy teljesen fekete órára, a ChapterTen oldalán pedig megtaláltam a tökéleteset, megfizethető áron. Mióta megjött az óra, alig akarom levenni. :)


Ti miket vásároltatok? Ki szoktátok használni a kedvezményes kuponokat?

Kitti

5 megjegyzés

 1. Ó, sajnálom a cipellős esetet, csak most olvastam :(
  Azonban a többi zsákmány csodás, az ágytakaró és az óra a kedvencem, az az F&F poncsó pedig egy álom!!!
  Pusza: Reni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :)) Már használom is az új huzatot, felhúzva is mesés *.* Sajnos a cipős eset igen, elég rosszul sült el :( de legalább ezekhez a kupont sikerült felhasználnom :) Te vettél valamit?

   Törlés
  2. Hehe, "sajnos" igen :D Maybelline Color Tattoo-ból és a MaxFactor ugyanezen krémes szemhéjfestékéből elhoztam féláras kuponnal a bronz árnyalatokat, valamint egy Astor fedőlakkot - mostanában a márka fedőlakkjairól mindenhol pozitív véleményeket olvasok :)

   Törlés
 2. Ahh gyönyörű az a fehérnemű! És az ágyneműhuzat sem egy mindennapi darab! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm :)) és volt ebből a fehérnemű szettből fehér-rózsaszín is - az is gyönyörű volt.. A következő fizetésemnél meg is fogom venni, egyébként a fazonja is szerintem szuper előnyös mindenkin :)

   Törlés

Blogger Template Created by pipdig