2015. dec. 11.

~96.~ F&F XMAS GIFT GUIDE


Gondolom már javában zajlik mindenkinél a Karácsonyi ,,ajándékláz”, de biztosan sokan még nem tudjátok, hogy mit is vegyetek a szeretteiteknek, ezért szeretném megosztani Veletek az én ötleteimet – remélem hasznotokra válik. :) ( Minden amit összeválogattam a képeken, F&F-es, és a Tescoban tudjátok beszerezni őket. )
Én egyszerűen oda vagyok a lakberendezésért, és szerintem az otthonunkat csinosító használati tárgyakkal nem igazán lehet mellélőni. Ki ne örülne egy pihe-puha takarónak, amibe bebugyolálhatja magát a téli estéken? Vagy egy csodaszép ágynemű huzatnak és díszpárnának, amelyek feldobják az egész szoba hangulatát? Esetleg egy különleges bögrének, amiből szürcsölgethetjük a forró csokit és teát? Törölközők, poharak, képkeretek – és még számos ötletet rejt a kis listám.

Ruhát annyira nem szeretek ajándékozni, mert sokszor bizonytalan vagyok a méretben, és el szeretném kerülni a Karácsony utáni visszarohangálást az üzletekbe méretcsere miatt. Tehát én inkább kiegészítőkben gondolkozom: sapka, sál, táska, kesztyű, ékszer, kalap – ezeknél nagyobb is az esély, hogy tetszik az általunk megajándékozott személynek, valamint a méret miatt sem kell aggódnunk. :)
Egyébként szerencsére én már letudtam az ajándékok beszerzését, így megkímélve magamat a hosszas sorban állásoktól, és a tömegtől. Szerintem jobb minél hamarabb beszerezni a kis meglepetéseket, majd nyugodtan hátradőlve várni az ünnepeket. :) 

Kitti

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template Created by pipdig