2016. jan. 11.

~100.~ TESZT ¤ CATRICE ULTIMATE COLOUR RÚZS - 240/HEY NUDE
Rúzsmániás létemre soha nem voltak nude rúzsaim(ez a tény most még engem is meglep), mindig az élénk színeket szerettem magamon. Nemrég annyira elkezdtek tetszeni ezek a világos színek, hogy a Rossmann-os Nude rúzs beszerző utamon 3 darab is jött velem haza. Az egyik ez a Catrice Ultimate Color 240 – Hey nude volt. A Catrice márka megfizethető áron kínál szuper minőségű termékeket. 1400 Ft-ért vásároltam meg ezt az árnyalatot, amely a Catrice egyik legnépszerűbb nude-ja. A fedése erősebb volt, mint amire számítottam, ami abszolút pozitív számomra. Mennyei illata van, ami engem a Maoam epres/cseresznyés édességére emlékeztet. :D Közepes fényű, nagyon krémes állagú rúzs tehát picit sem szárít, a krémessége miatt bár hamarabb kopik, nem mondanám azért nem tartósnak.

Összességében ennyiért szuper vétel volt és egy gyönyörű színnel lettem gazdagabb vele, bátran ajánlom ezt Nektek is – nekem már biztosan az egyik kedvenc nude rúzsommá vált. :)
Kitti

6 megjegyzés

 1. Nagyon szuperül áll neked ez a szín!

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű ez az árnyalat, és tényleg nagyon jól is áll Neked! :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép szín!! Azt hiszem nekem is meg kell vennem! :)
  http://pinkpepperparadiseblogger.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönööm:) Mindenképp ajánlom a rúzst megvételre : -) csodás, szuperül kihasználható alapdarab - és szerintem mindenkin jól áll :)

   Törlés

Blogger Template Created by pipdig