2016. ápr. 30.

WISHLIST


Huawei P9 – A telefonvásárlás éppen aktuális nálam, ez a Huawei készülék pedig nagyon meggyőzött, amikor az Elle Fashion Days-en kipróbáltam a márka standjánál. Számomra, de szinte már mindenki számára az elsődleges szempont, hogy jó legyen a kamerája, jó minőségű és nagy felbontású képeket készítsen. A P9 pedig éppen ettől olyan különleges, ugyanis a Leica fejlesztette ki a lencséjét - engem abszolút meggyőzött már ez a tény is, hiszen a Leica a világ egyik legnagyobb optikai készülékeket gyártó cége. Miután kipróbáltam a telefont, eldöntöttem, hogy nekem ez kell - 12 megapixel, tűéles képek. :)

Pasztell színű bőrkabát – Már egy babakéket találtam is magamnak, de még egy rózsaszínre nagyon vágyom. Végre egy kicsit felfrissítené a megszokott színekből álló gardróbomat. A legjobb választás tavaszra, vagy a hűvösebb nyári estékre.

Egyberészes fürdőruha – Az biztos, hogy idén hódít majd ez a fazon, és egyre többel találkozhatunk majd a strandokon. Ráadásul egy magas derekú farmersorttal a forró nyári napokra is pillanatok alatt megvan a tökéletes outfut. A Surania márkától már meg is rendeltem az egyberészes fürdőruhámat, ugyanis nincsenek konfekcióméretek, hanem a saját méreteink megadása által ránk szabják(pénzvisszafizetési garanciával!), valamint rengeteg minta közül mi tervezhetjük meg, hogy milyen legyen a fürdőruhánk - garantáltan egyedi lesz. Ha kedvet kaptatok Ti is egy különleges fürdőruhához, keressétek fel a Suraniaoldalát.

Farmerdzseki – Igazi alapdarabja egy ruhatárnak, rendkívül jól kombinálható. Ráadásul soha nem megy ki a divatból – telitalálat.

Bombay Duck London bögre - A Bombay Duck London márkára nemrég bukkantam rá az Instagramon. Egyből elvarázsoltak a tökéletesen kidolgozott, egyedi bögréi. Alig várom, hogy ebből szürcsölgethessem a reggeli zöld teámat, de sajnos egyelőre a K betűs pont sold out, valamint egy kisebb problémába is ütköztem, méghozzá, hogy Magyarországra nem szállítanak. Valahogy viszont mindenképp megszerzem, annyira csodálatos. *.*

Makeup mirror - Ó, hogy mióta vágyom én egy ilyen „villanykörtés tükörre”. Elterveztem, hogy veszek majd egyet a leendő fésülködőasztalomhoz, de sajnos horror áron vannak, szóval még csak gyűjtögetek rá. Az Etsy oldalán egyébkent óriási a választék belőlük.

Bucket bag – Egy újabb táskára mindig minden nőnek szüksége van. Most egy fehér vagy egy rózsaszín úgynevezett bucket bagre pályázom, remélem, hogy hamarosan ki is húzhatom a kívánságlistámról.

Ti miket terveztek beszerezni a nyárra? :)
Kitti

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template Created by pipdig