2016. máj. 20.

DOVE REGENERATE NOURISHMENT


A Dove Regenerate Nourishment termékcsalád (sampon,balzsam+hajvégápoló szérum) egyből felkeltette az érdeklődésemet, azáltal, hogy erősen károsodott, töredezett hajra fejlesztették ki - vörös alga kivonattal és keratin nutri komplexszel(de jól hangzik). Az én szőkített, ráadásul vasalt hajam igazán igénybe van véve, gondoltam, hogy mindenképp megér egy próbát, ráadásul sok pozitív véleményt olvastam róla.
Először azért szkeptikus voltam, mert rengeteg kencefice sorakozik a drogériák polcain csodát ígérve.
Alig vártam, a következő hajmosást, hogy utána rosszallóan konstatáljam, hogy na még egy termék, ami csak ígérget – meglepetésemre nem így történt. A termékcsalád mindhárom tagját használtam(azóta is használom), mivel általában szeretem egy adott márka termékeit alkalmazni a hajápolási rutinomhoz.  Azt gondolom, hogy biztosan segítik és felerősítik egymás hatását(haha : - ).

Összegezve 1 hónapnyi használat utáni nagyon pozitív tapasztalataimat:
+nagyon puhává teszi a hajamat
+szép fényt ad
+kevésbé zsírosodik tőle a hajam
+ a szérum használatától úgy érzem, hogy kevésbé töredezettek a  hajvégeim
+az illata is szuper a termékeknek, ami nálam azért fontos szempont :)

Biztos, hogy amellett, hogy fogok még kísérletezgetni más termékekkel, az állandó hajápolási termékeim között lesz a helyük. Mindent összevetve bátran ajánlom Nektek is a Dove Regenerate Nourishment termékcsalád kipróbálást, ha festett, töredezett hajatok van – nem fogjátok megbánni. : )
Kitti

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Blogger Template Created by pipdig